. Cans – iTRACS benoemt CANS tot iTRACS CPIM integrator
data2

iTRACS benoemt CANS tot iTRACS CPIM integrator

In januari 16, 2015

iTRACS kent CANS;  als toonaangevende leverancier van DCIM oplossingen, de status ‘iTRACS Converged Physical Infrastructure Management (CPIM) integrator’ toe.

CANS levert de CPIM-softwareproducten van iTRACS aan klanten. Het bedrijf wordt hiermee onderdeel van het wereldwijde PartnerPRO-netwerk van CommScope .

De onderscheidende CPIM-softwareproducten van iTRACS helpt het management bij het optimaliseren van de capaciteit, beschikbaarheid en efficiency van hun bedrijfskritieke fysieke infrastructuur in zowel DataCenters als intelligente gebouwen”, aldus Paul van ’t Wout, CEO van CANS. “Hiermee worden lagere operationele kosten, uitgestelde kapitaaluitgaven en een verhoogde bedrijfsoutput van hun IT-activa gerealiseerd.”

Criteria

CANS moest voldoen aan een aantal criteria om de status van iTRACS CPIM integrator te behalen. Het bedrijf moest onder andere haar  expertise op het gebied van de diverse plannings- en testhulpmiddelen demonstreren. Ook moest het bedrijf aantonen over ‘vergevorderde vaardigheden’ te bezitten op het gebied van project- en procesmanagement. Hierbij werd uiteraard ook gekeken naar vaardigheden op het gebied van de iTRACS Customer Value Lifecycle methodologie. Dit is een methodologie voor het realiseren van een versnelde implementatie met verminderd risico.

CANS heeft bewezen dat het de vereiste kwalificaties, de vakkundige professionele medewerkers en de juiste expertise heeft voor succesvolle DCIM-implementaties. Daarom zijn wij er trots op hen deze accreditatie te kunnen toekennen”, aldus Jan Honig, Sales Director BeNelux van de Enterprise divisie van CommScope.

CPIM-software

De CPIM-software van iTRACS geeft IT- en Facility-managers toegang tot gedetailleerde rapportages, analyses, voorspellende wat-als-modellering en andere DCIM-hulpmiddelen. Dit stelt gebruikers in staat infrastructuurbeslissing te nemen op basis van kennis in plaats van op veronderstellingen. Functies variërend van capaciteitsplanning en veranderingsmanagement tot activa- en connectiviteitsmanagement helpen gebruikers hun fysieke DataCenterinfrastructuur te optimaliseren.

Comments are closed.