. Cans – CommScope® neemt iTracsTM over

CommScope® neemt iTracsTM over

In april 4, 2013

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan; op 19 maart j.l. heeft CommScope® iTRACS™ overgenomen, dit heeft u op meerdere websites kunnen lezen of wellicht gehoord in de wandelgangen. De volledige persberichten kunt u vinden via de volgende links;  iTRACS™ Press Release , CommScope® Press Release

Aangezien dit nieuws ook pas op die datum aan de iTRACS™ partners kenbaar is gemaakt,  hebben wij ervoor gekozen om u verder te informeren zodra wij met zowel iTRACS™ als CommScope® hadden gesproken. Inmiddels kunnen wij u melden dat er door deze overname voor u als (potentiele) CANS klant niets is veranderd. Wij kunnen bevestigen dat CANS uw eerste aanspreekpunt blijft en dat u van ons dezelfde kwaliteit dienstverlening kunt blijven verwachten zoals u dat gewend bent.

Door deze overname kunnen wij gerust stellen dat iTRACS™ haar positie als absolute koploper op het gebied van DCIM software alleen maar versterkt. Hiermee is een nog bredere ondersteuning op het gebied van support en development gewaarborgd en dat kunt u binnenkort terugzien in een aantal spectaculaire innovaties op het gebied van de DCIM-software.  We houden u via onze website op de hoogte van deze ontwikkelingen. Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen!

Comments are closed.